dimecres, 24 d’octubre de 2012

Campionart de Karate de Catalunya Cadet, Júnior i Sub-21


Aquest diumenge dia 28 d´Octubre es celebra al Pavelló Poliesportiu del Garraf (Vilanova i la Geltrú) el campionat de Karate de Catalunya Cadet, Júnior i Sub21.
Els alumnes de karate de la secció d´adults i juvenils que ens representaràn han estat entrenant dur per deixar ben alt el llistó de la nostra Escola!

La meitat del camí ja l´heu realitzat, campions! passi el que passi heu de recordar que es competeix contra un mateix i que l´objectiu és sempre sortir satisfets de la feina ben feta i continuar entrenant al màxim!

Molta sort, companys!

dimarts, 9 d’octubre de 2012

Escola d'arts marcials

Benvinguts a l’escola d’arts marcials Dojo Sant Gervasi, un gimnàs de barri que obre les seves portes a tots aquells que vulguin endinsar-se en el món dels esports de combat, defensa i tècniques de relaxació que es venen practicant des de èpoques ancestrals.
Des de que l’any 1976 es van obrir les portes del Dojo Sant Gervasi, aquest s’ha convertit en l’escola més antiga de karate de Barcelona sota la mateixa direcció en el barri de Sant Gervasi.

Durant aquests 34 anys, la nostra escola ha vist passar a un gran nombre d’alumnes. El nostres professors, titulats i reconeguts per les Federacions pertinents d’Arts Marcials i Tècnics Esportius de la Generalitat, els han ajudat a millorar la psicomotricitat, la coordinació i els coneixements tècnics de les diferents Arts Marcials.

La nostra filosofia és la de desenvolupar tant l’activitat física com mental dels alumnes mitjançant l’ensenyament de les Arts Marcials. La pràctica ajuda a millorar la capacitat de concentració, memòria i la seguretat en un mateix.

En el que es refereix a la part esportiva, animem a participar als alumnes en competicions.  El fet de competir no significa buscar la millor calssificació, si no que la participació de l’alumne l’ajudi a autoafirmar-se fent que sigui conscient de les seves millores físiques i mentals.

Per acabar, voldríem afegir que som una escola de valors, una escola que es caracteritza pel companyerisme entre els alumnes. Ens agrada i sempre ens ha agradat que a les classes hi hagi un respecte cap al mestre i als companys, ajudant-nos i animant-nos els uns als altres.

Això és el Dojo Sant Gervasi, la nostra escola. Us convidem a provar una classe del que més us atregui sense cap compromís. Veniu a fer-hi un cop d'ull!