dijous, 20 de desembre de 2012

Exhibició i Festes al Dojo!


Aquest dimecres 19 de Desembre hem celebrat com cada any a l´Escola l´Exhibició de Karate de les seccions d´Alevins i Infantils amb l´assistència de pares, mares, familia i amics dels nostres alumnes. 
Són jornades de festes nadalenques i familiars, i al Dojo també ho entenem d´aquesta manera, així doncs aquest motiu ens serveix per a obrir les portes per a que pogueu veure el que fan els vostres fills a les classes.
Estem molt contents de com s´ha desenvolupat tota la jornada, el nivell és alt i el més important de tot és que  els nois estàn contents i venen amb ganes.

Volem aprofitar aquestes linies per agrair també l´esforç i la professionalitat del nostre professor, en Pablo Mariano, porta ja quasi 10 anys amb nosaltres i les seves classes segueixen ajudant a nens i nenes de totes les edats a començar a conèixer aquest meravellós Art Marcial.  Moltes gràcies!

I gràcies també a tots els pares i mares que vau vindre!, el vostre suport anima molt als nens, de ben segur que els fa molt feliços veure-us per l´Escola!

A part vam aprofitar la jornada per fer entrega dels cinturons als quals aspiraven alguns d´ells com a resultat de l´examen celebrat el dilluns dia 17. Cal dir que tots van fer un molt bon paper, com sempre hi han conceptes a corretgir i millorar, aspectes que començarem a treballar a la tornada de festes, tantmateix creiem fermament que el nivell és molt bo i que hi ha una bona base per continuar treballant i avançant!
Moltes felicitats a tots els nous cinturons, sou uns cracks!

Aquest any el Dojo tancarà aquesta darrera setmana de Desembre, us recordem doncs que des del dia 25 fins al 28 de Desembre romandrem tancats. Tornem a obrir el dimecres dia 2 amb horari normal per a les seccions de Karate Adults i KungFu Adults, però per a les seccions d´Alevins i Infantils faràn classe junts de manera puntual de 18:00h a 19:00h. únicament aquest dia.


Tot el professorat del Dojo Sant Gervasi us desitja unes molt bones festes i una millor entrada d´any!


Lluís Escalona B. - Karate Adults-Juvenils-Competició-Manteniment
Pablo Mariano R. - Karate Alevins-Infantils
Miguel Briske - KungFu Adults-Nens-Taichi
Brayan - Judo
Teresa Sanchez - Yogadimarts, 18 de desembre de 2012

Campionat de catalunya de Karate Kyus


Aquest darrer cap de setmana es va realitzar a Reus el Campionat de Catalunya de Kyus amb la participació de sis dels nostres alumnes de la secció de Karate Juvenil.
En aquesta ocasió la preparació del campionat va ser una mica més complicada ja que just el dia següent alguns d´ells tenien examen de cinturó, tantmateix el resultat va ser força positiu.

Era el primer campionat per a tres dels nostres companys i tots ells van passar amb bona nota aquesta prova. Fins i tot un d´ells va arribar a quedar tercer! Això promet!
Els que ja són una mica més veterans en això de participar a campionats va fer també un molt bon paper, ens vam quedar trabats en la segona ronda però amb esforç i constància de ben segur que conseguirem optar a millor posicions. Recordeu que cada classe al Dojo us ha d´apropar una mica més als vostres objectius de millora física i mental.

Volem agraïr també l´assistència de tots els pares que vau donar suport des de les grades! en aquesta ocasió eram pocs però ens vam fer sentir.

Ara toca continuar entrenant dur!
Ens veiem al Dojo!

Podeu veure la resta de fotografies al nostre facebook!