dilluns, 25 de febrer de 2013

Dissabte 2 de Març prova el TaiChi amb pilota!La pràctica amb la pilota és molt important dins de l´entrenament del TaiChi. Antigament era una part molt important i popular, la majoria de grans mestres ensenyaven ja aquesta modalitat d´art.
La pràctica de la pilota incloia des dels exercicis més senzills, practicats d´un a un i repetitivament, fins a complicades formes que augmenten  paulatinament el nivell d´exigència fisica i tècnica de l´aprenent. Durant 
l´aprenentatge s´utilitzaven diferents tipus de pilota, variant el tamany, la textura i fins i tot el pes, van arribar a haver-hi pilotes d´acer especialment enfocades per als alumnes més avançats.
Lamentablement en el procés de fer més popular i masiu el TaiChi, la majoria de mestres van simplificar fins a 
l´extrem el gruix de les practiques i van deixar d´ensenyar les que requerien més dedicació i que no tenien tanta acceptació per al gran públic, així és com van caure en desús molts mètodes importants dins de la pràctica del taiChi.
Alguns mestres, sobre tot els qui no depenien de l´ensenyança per a poder viure, no van estar disposats a simplificar el seu art i van conservar les maneres i mètodes originals de pràctica, continuant amb la tradició 
d´ensenyar a grups reduits de persones per a mantindre un nivell alt de pràctica. 
Gràcies a aquests mestres avui en dia podem gaudir d´una pràctica tan important com el TaiChi amb pilota.

El Dissabte dia 2 de Març a les 17:00 el nostre Mestre de TaiChi impartirà una classe magistral d´una hora i mitja de durada al Dojo sense cap mena de compromís. 
Volem apropar-vos aquesta modalitat quasi desconeguda per al practicant de TaiChi aquí a Barcelona.
Us hi esperem!
Classes de TaiChi amb Pilota
Dissabte 2 de Març /13
17:00h
Dojo Sant Gervasi

dimarts, 19 de febrer de 2013

Examen Karate Alevins i Infantils!


El Dilluns 18 de Març de 18:00 a 19:00 s´ha convocat un examen de Karate per a les seccions d´Alevins i Infantils del Dojo. Els notres alumnes porten ja un parell de setmanes treballant-hi per a poguer obtindre el nou grau o cinturó.

A continuació detallem els alumnes convocats:Blanc/Groc:

  • Bosco de Arquer - Patricia López-Cerón

Groc:
  • Alex Lázaro - Jan Lázaro - Jordi Cugat - María Negreiro - Joan Pellicer - Daniel Pons

Groc/Taronja:
  • Victòria Fàbregas - Raimón Echeverría

Taronja:
  • Pablo Estácio - Beltrán de Arquer

Com ja sabeu, tenir una base correcta i sòlida es fonamental en la majora d´aspectes de la vida, no és un concepte únic de les Arts Marcials tradicionals, és per aquest motiu per al qual des de l´Escola donem tanta importància a tots i cada un dels passos que donen els nostres alumnes, en especial en les seccions dels petits. Considerem vital créixer amb una forma física correcte i havent adquirit i assimilat correctament els coneixements i aspectes corresponents a cada grau. S´ha de transmetre a l´alumne que el que verdaderament importa no és el color del cinturó si no el grau de coneixement que representa.

Molta sort a tots els nostres alumnes!