dimarts, 28 de maig de 2013

Calendari del mes de Juny!

Aquest any tenim un Juny molt mogudet! a continuació us detallem les activitats i horaris previstes:

Dissabte 8 de Juny:  EXAMEN (Juvenils/Adults)

  • Toca examen per aquesta gran fornada de "novatillos" de la classe dels Adults i Juvenils. Han vingut amb moltes ganes i il.lusió i això es nota força, doncs el nivell és molt alt per al poc temps de pràctica que porten alguns dels que s´examinen. Són la base de la secció de Karate del Dojo, i com amb els petits, ens preocupa molt que amb paciència, vagin avançant dins d´aquest apassionant mon de les Arts Marcials. Per a la majoria serà el primer examen amb nosaltres, us desitjem la millor de les sorts! L´hora d´inici de l´examen és a les 10:00, i la cloenda prevista és a les 11:30
Dissabte 8 de Juny:  LASERTAG (Juvenils/Adults)

  • Amb la classe dels Adults ja havíem fet alguna coseta fora del Dojo, tantmateix mai també amb la classe dels Juevnils, així doncs podem considerar aquesta com a la primera sortida "karateca" al complert de la nostra Escola. El Karate és sense armes? doncs no hi ha millor manera que celebrar-ho anant al Lasertag. Hem decidit celebrar-ho a Barcelona, així no tindrem masses problemes de mobilitat i serà fàcil poder trobar-nos tots facilment. El lloc és el Play Point del c/Comte Borrell 88, i ens trobarem allà mateix a les 17:30h. Després de les partides ens quedarem al mateix local fent un petit pica pica, així doncs l´hora de recollida seria sobre les 19:00 aprox. Aquesta és la web del lloc en qüestió: http://www.play-point.es/. No hi falteu!
Dissabte 15 de Juny:  ZOO (Alevins/Infantils)


  • Per primera vegada al Dojo farem una sortida al Zoo amb els més peques! Com ja sabeu tenim una sortida organitzada amb les classes d´Alevins i Infantils per passar-hi tot el mati. Tenim moltes ganes de passar tots una molt bona estona i sortir una mica del tatami, fer pinya i que els nens i nenes s´ho passin pipa. Recordeu que hem quedat a l´entrada del Parc de la Ciutadella (Arc del Triomf) a les 9:45 i que l´hora de recollida és a les 14:00. Us hi esperem a tots amb moltes ganes i il.lusió! hi hauràn sorpreses que esperem agradin molt a tots els petits!
Dilluns 17 de Juny:  EXAMEN (Alevins/Infantils)
  • Ja ha arribat el gran dia! els més petits que han estat convocats per aquest examen porten ja unes setmanes entrenant dur per al canvi de cinturó. Els hi desitjem molta sort a tots els petits karatecas, tot i que per el que veiem al tatami, a la majoria no els hi farà pas falta! estàn fets uns màquines! L´hora d´inici de l´examen serà a les 18:00 i l´hora de recollida es a les 19:00. Us recordem que els alumnes que no hagin estat convocats no hauràn de vindre.
Dimecres 19 de Juny:  EXHIBICIÓ (Alevins/Infantils)

  • Com cada any el nostre professor Pablo Mariano ha preparat amb els més petits del Dojo una gran classe per a que els pares, mares i amics podeu veure els progressos dels nostres petits karatecas! A finals d´any l´exhibició sempre és més tècnica i pausada, en canvi la de meitat de temporada sempre està prevista amb música i algunes petites sorpreses, així doncs no us ho podeu pas perdre! Veniu els pares, mares, familia, amics, coneguts, veïns i gent del barri! La feina que estàn fent al Dojo s´ha de veure! L´hora d´inici de l´exhibició és a les 18:00, i tenim previst la cloenda a les 19:00. Us hi esperem!

Dissabte 22 de Juny: CAMPIONAT 

  • El darrer campionat abans de l´Estiu serà el que es celebri a Santa Perpetua de Mogoda, celebrant el Trofeu del Senshi Dojo. Hi pot participar qualsevol Karateca del Dojo, així doncs qui hi estigui interessat només ho ha de comentar a Recepció. Les classes d´Adults i juvenils ja l´estàn preparant des de fa unes setmanes! Es pot participar tan a Kata com a Kumite. És molt important que es confirmi l´assistència i el pes dels participants!