dijous, 11 de juliol de 2013

Genials les classes de KRAV MAGA al Dojo!

Com ja sabeu, aquest mes de Juliol hem començat a fer Krav Maga al nostre Dojo.
Durant tot el mes tothom qui vulgui pot provar aquest sistema de defensa sense cap mena de compromís.
Portem dues setmanes i les sensacions són immillorables, la gent està contenta i surt suant i amb ganes de més a les classes, i al final el millor termòmetre sou vosaltres els alumnes.

Quan comences una activitat mai saps si tindrà acceptació entre els practicants o si s´haurà encertat amb el professor; aquest és un risc que s´ha d´assumir quan vols incorporar al Dojo una classe nova. Abans del Krav Maga es van estar valorant altres possibilitats i es van tindre reunions amb diversos professionals. 
D´altra banda i després de només dues setmanes, crec que podem dir fermament que l´aposta ha estat la correcta. Aquest sistema de defensa pot actuar com a un contrapunt molt interessant de cara als qui ja practiqueu un Art Marcial amb nosaltres, i més de cara al carrer ens pot obrir a un tipus d´alumne que estigui buscant una activitat diferent a la que s´acostuma a oferir normalment.
A part, evidentment també s´ha de saber trobar qui és el millor transmetent els coneixements als alumnes, mai es pot aspirar a ser un bon Dojo si no busques tindre als millors professors al teu tatami. En aquest aspecte també hem estat força afortunats, doncs tots els comentaris que estem rebent de les classes i de 
l´Instructor són molt positius, valoracions que ens animen a continuar i a apostar ben fort per l´activitat.

Aquest mes el nostre Instructor ha dividit les classes de manera que tothom pugui fer-se una petita idea del que pot ser aprendre i desenvolupar aquest sistema de defensa. Hem treballat defensa contra ganivets, exercicis amb Pao, pistola, protecció d´acompanyant, sortida des del terra, etc.. de cara a inicis de la temporada vinent (Setembre) s´intentarà aprofundir una mica sobre cada un d´ells, i moltes altres situacions reals.

De veritat desitgem que us agradi!