divendres, 30 d’agost de 2013

COMENCEM LA TEMPORADA 13/14!

Aquest Dilluns dia 2 de Setembre inaugurem de manera oficial la temporada 13/14 i aquí al Dojo estem tots impacients per posar-nos ja els karategis, judogis o xandalls! 
En tenim moltes ganes, i és que aquest any estem especialment il.lusionats, doncs donem inici a la secció de KravMaga i de moment sembla que la gent està contenta i motivada, els professors els primers!

Es sent estrany el Dojo sense el xivarri dels nens més petits, sense l´ambient d´amistat que es respira entre els adults i com no, sense els pares i mares que feu que tot això sigui possible. 
L´Agost ens ha servit a tots per carregar ben amunt les bateries, descansar el cos i la ment i tornar amb idees i propostes noves, respectant sempre la filosofia que ens ha caracteritzat a 
l´Escola des de fa ja quasi 40 anys:  vine, entrena, aprèn i sobretot...gaudeix!

Els horaris continuen sent els mateixos, tanmateix no oblideu que els vostres fills es fan grans i alguns d´ells els hi pot tocar canviar de classe. 
Estem convençuts que el canvi de nivell els hi agradarà! 
Us informaran a Recepció a l´inici de les classes!

Aquesta temporada serà molt productiva i exigent. Com cada any, es participaran als campionats organitzats per les respectives Federacions, també es mantindran les dues exhibicions anuals dels més petits per a que els pares i mares gaudiu també amb l´activitat que practiquen els vostres fills. Estem començant a planejar els diferents exàmens de pas de cinturó per als alumnes amb més trajectòria dins de l´Escola o petits canvis dins de 
l´estructura al Dojo.

Amb molt d´esforç, treball i avançant amb pas ferm anem fent camí. Desitgem de tot cor poguer transmetre als nostres alumnes l´estima, admiració i respecte que sentim per aquest mon. 

Esperem que aquesta temporada disfruteu tant com ho fem nosaltres vivint les Arts Marcials
Benvinguts al Dojo Sant Gervasi!

Att.
Lluís Escalona B.