dimarts, 17 de setembre de 2013

SEMINARI KARATE SOKE YOSHIMI INOUE

Com ja sabeu, aquesta setmana passada vam tindre l´honor i el privilegi d´organitzar el primer seminari impartit pel gran Mestre Yoshimi Inoue a Barcelona, mentor entre d´altres campions mundials absoluts com ara la Rika Usami o l´Antonio Díaz. Una vegada ja s´ha acabat tot, podem dir que estem molt satisfets de com s´han desenvolupat els esdeveniments i de l´experiència guanyada. Han estat uns dies molt intensos en els quals hem après conceptes nous i n´hem millorat d´altres. 

Aquest ha estat el primer seminari que hem organitzat des del Dojo Sant Gervasi, les expectatives eren altes i la rellevància del Mestre recompensava de llarg l´esforç i treball que hi hem invertit. Hem intentat que no hi hagués cap problema en la logística i l´organització del curs i creiem que ho hem aconseguit.

Finalment el seminari va comptar amb la participació de 130 karatecas vinguts de tota Espanya, tot un èxit! 
Ens sentim molt honrats d´haver tingut l´oportunitat de compartir amb tots vosaltres aquesta experiència i fer més gran si cap el mon del Karate aquí a Barcelona.

També voldria agrair l´inestimable ajuda de la família Fàbregas Araki sense la qual res d´això hagués estat possible. Pompeu, Satie, Francesca i la petita Victòria!

Moltes gràcies a tots per la vostra assistència i col.laboració en l`èxit d´aquesta iniciativa!

Att.
Lluís Escalona
Dojo Sant Gervasi.