dilluns, 28 d’octubre de 2013

Campionats de Karate!

Aquest mes d´Octubre la nostra Escola ha participat en el campionat de Catalunya cadet, Junior i Sub21 oficial a Montornès del Vallès, i en el 1er campionat organitzat per l´ACR la Pau al Poliesportiu de la Mar Bella a Barcelona.
Des d´aquestes línies volem transmetre l´orgull que sentim per tots i cadascún dels nostres competidors, doncs s´han esforçat al 200% per arribar ben preparats i han deixat bones prespectives per als següents esdeveniments.

No podem escriure una resenya referent als campionats i no mencionar de manera especial a la nostra competidora Francesca Fàbregas, 1a classificada al campionat de Catalunya a la modalitat de Kata i 3a classificada a Kumite. A part del seu excel.lent paper en aquesta darrera competició, on va quedar 3a a Kata, eliminada per la competidora del gimnàs Montornès Naiara Moreno, 3 anys més gran que ella.
La Francesca té moltes possibilitats de participar al Campionat d´Espanya, esdeveniment importantissim per a qualsevol competidor a nivell d´elit. Moltes felicitats Cesca i Pompeu per la vostra feina!

També ens agradaria felicitar des d´aquestes línies l´enteresa i valor mostrat per el nostre competidor Nacho Artiach. No és fàcil aixecar-se i seguir competint després de rebre un cop, moltes vegades volem optar per el cami més fàcil, d´altre banda el Karate també ens ensenya que l´esforç i la voluntat sempre tenen premi, i aquest no sempre arriba en forma de trofeu. Moltes felicitats màquina.

O a la Nerea i a en Pau, per el seu grandissim paper al primer campionat que participaven en la modalitat de Kumite. A la Kelly per la seva ronda amb Seienchin (hi han abraçades que per un mestre no tenen preu). A la Sonja i a en Moreu per la seva millora a Kumite. També als qui heu competit per primera vegada i heu donat la cara al combat. 
A tots us vull felicitat per l´esforç i el secrifici realitzat. 
Els camins més llargs sempre comencen amb els primers passos. Hem d´aprendre en quins aspectes hem fallat: concentració, actitud, competitivitat, etc... 
Moltes felicitats a vosaltres també i a entrenar dur per la pròxima!

Recordeu tots que els campionats no serveixen per guanyar o perdre davant d´altres karatecas, sempre hi haurà algú que entrenarà més hores, hi posarà més edicació o tindrà un millor entrenament. Cada ronda perduda t´ha d´apropar més i més a l´esforç al tatami, cada ronda guanyada t´ha de recordar que cada victòria comporta un gran sacrifici, i que si voleu guanyar i estar al podi s´ha d´entrenar molt més dur que la resta de companys. 

Ens trobem al tatami!