dilluns, 27 de gener de 2014

Anem al Cosmocaixa amb els peques de Karate i al Zoo amb els alevins de Judo!

Aquest cap de setmana ha estat mogudet per als alumnes del nostre Dojo! Els més petits s´ho han passat pipa al Cosmocaixa i al Zoo de Barcelona.

Com ja sabeu molts mares i pares, al Dojo Sant Gervasi ens agrada preparar sortides i activitats ben diverses per a totes les classes de l´Escola, i si són amb els més petits millor!
Aquestes darrers dies hem fet una visita al Cosmocaixa, on els petits karatekas han experimentat per sí mateixos diferents aspectes de la ciència i la naturalesa. A part ens tenien preparada una petita sorpresa al planetari 3D amb un visionat de la pel.licula de Darwin i la teoria de l´evolució.
Els petits judokas han fet la seva primera sortida! com ja van fer els de karate fa uns mesos, el Zoo era
l´opció preferida per tots. Per sort el temps aquesta vegada ens va aguantar i al final van poder fer tot el recorregut; fins i tot van entrar a la funció dels dofins!
trobareu les fotos de les sortides o al nostre facebook o a la carpeta de Dropbox corresponent!

Apostem fermament per seguir fent aquestes activitats i sortides, doncs considerem que fomenten l´unió i la bona entesa entre tots els alumnes. Aprendre a socialitzar entre ells també fora del tatami és una experiència molt important que després a l´hora de "posar-se les piles" al Dojo noten molt entre ells.

I moltes gràcies a vosaltres, els pares i mares del Dojo, esperem seguir comptant amb els vostres fills!
al cap i a la fi res de tot això tindria sentit sense la vostra col.laboració.

Una abraçada
Att.
Lluís Escalona B.
Dojo Sant Gervasi.