dilluns, 3 de març de 2014

BONA FEINA DEL DOJO SANT GERVASI AL TROFEU DE SANT CUGAT!

Aquest primer cap de setmana de Març ha estat ben intens per a les classes de Karate del nostre Dojo; el Dissabte van participar 24 dels nostres alumnes al Trofeu de Sant Cugat, tot un rècord de participació de l´Escola! mai abans havien sortit tants representants del Sant Gervasi a competir en un mateix campionat.
A part, també era la primera vegada per a molts dels nostres petits i grans karatekas, i la veritat és que van deixar el llistó ben amunt!
Per no trencar la tradició, la Francesca Fàbregas va quedar campiona a la seva categoria, traient un grandíssim Chatanyara Kusanku. Abans, la seva germana, la Victòria havia quedat també campiona a la seva categoria amb Pinan Shodan. Bon treball i esforç el de la família Fàbregas Araki! Estem super orgullosos de vosaltres!
Qui també va quedar campió a la seva categoria seguint tradició va ser en Pau Fígols, revalidant així el mateix resultat de l´any passat on també va acabar guanyant. Aquest any ha marcat encara més diferència de punts respecte al segon classificat. Ja a la categoria dels adults, la Nat ens ha deixat una participació memorable, doncs era la seva primera experiència en competició i ha demostrat una calma i tranquil.litat pròpies d´un veterà! Molt bona feina al tatami que més tard hem pogut veure al pavelló amb aquest grandissim segón lloc!. El mateix paper ha fet l´Alejandro Romero en la categoria de Katas, que es va trobar una mica de competència per poder arribar a la final. Fantàstic els dos!

Molt, molt bona feina també de la resta de competidors, els més petits ens ho posaran dificil la propera vegada per escollir qui s´encarregarà de representar el Dojo Sant Gervasi!
En Jordi Cugat va quedar 8e i en Pablo Bartibás 17e, dins d´una categoria de 84 nois de la seva edat!
La Zoe Arbones es va quedar a 1 sola dècima del tercer lloc! molt bona feina també de la més petita del Dojo!
En Beltran de Arquer va quedar el 12e i en Pablo Negreiro el 32e d´una categoria de 41 participants. Bon paper també dels dos alumnes de la classe d´Infantils!
En Dani Pons va quedar 8e, en Raimon 15e i en Guille Salicru 25e entre 43 competidors. Estem tots molt contents amb els nostres Juvenils!
La maria Negreiro va quedar en 15a posició, mentres que la Jandri va quedar 23a. de 26 noies. Una llàstima, però la propera vegada segur que surt molt millor! Una mica més d´esforç noies i segur que poc a poc ho aconseguirem!
Fantàstica la feina d´en Ferràn Milà, doncs va quedar 12e després d´haver fet un gran Pinan Nidan a la segona ronda. A la primera es van cometre alguns errors amb els temps però són coses que anirem corregint al Dojo. Estem també super orgullosos d´ell.
La Sara Perez va quedar en la 15a posició amb els seus dos katas Pinan i l´Asier en 8a posició amb Seienchin i Bassaidai. Ens hem proposat practicar katas de més nivell per anar-los preparant de cara a noves competicions.
La Nerea va quedar 5a amb dos grans Pinan Shodan i Yodan. Potser la primera ronda estava encara una mica freda. La concentració és un aspecte fonamental!
En Marc Masclans es va quedar a un parell de dècimes del tercer lloc, mentres que l´Adrià Forcadell v quedar 5e. l´Oriol Garrido va quedar 8e i en joan Valls 10e. Bona feina dels adults novells de la classe de la nit. Per molts era el seu primer campionat i ens van quedar grans sensacions.
L´oriol Vives va quedar 12e, una llàstima el que va passar amb Sepai! anava molt ben encaminat! grans sensacions per això amb Chatanyara.
I per finalitzar en Miquel Garrido, que va quedar cinquè a la categoria Master. Un molt bon paper al campionat de cara a la preparació del seu 2Dan

Des d´aquestes línies volem felicitar als nostres competidors, sempre hi han coses a millorar, en alguns casos potser s´han comès errors que ja havíem estat treballant, aquest és l´únic punt negatiu. Però ja sabeu que per solucionar-ho només cal posar fil a l´agulla cada dia al tatami. Us hi esperem amb ganes!
Desitjem que l´experiència per als novells hagi estat fantàstica, tots heu millorat molt preparant aquest campionat i estem especialment orgullosos de tots vosaltres.
No volíem acabar sense donar les gràcies als coachs que ens han donat un cop de mà amb tota la logística i desenvolupament del campionat!

Trobareu les fotos i més info. al nostre Facebook!