dimecres, 14 de maig de 2014

- 1er CAMPUS D´ESTIU DEL DOJO SANT GERVASI -


Per primera vegada a la nostra Escola d´Arts Marcials us oferim la possibilitat d´apuntar als vostres fills i filles al Campus d´Estiu que organitzarem al mes de Juliol. Tenim ja preparades tota una sèrie d´activitats que de ben segur faran que els més petits s´ho passin genial mentres juguen i descobreixen altres aspectes del fascinant món de les arts marcials tradicionals. El cost del Campus és de 200€ les dues setmanes i 105€ una única setmana. El Campus tindrà lloc de l´1 a l´11 de Juliol (caps de setmana no inclosos) en horari de 10:00h a 14:00h, quedada i recollida al mateix Dojo.


Totes les jornades començaran a les 10:00 del matí a l´Escola, on tenim preparades diverses activitats i jocs relacionats amb el món del Karate i la defensa personal, des d´exercicis d´iniciació a la competició fins a la practica i coneixement d´alguns katas superiors. Les jornades continuaran amb sortides per la ciutat, com ara excursions a Collserola, activitats i jocs a la platja, aventures per la ciutat, etc..

Volem que totes les activitats que es realitzin al Dojo estiguin relacionades d´alguna manera amb el Karate i la seva temàtica, aprofitant els diferents aspectes tant físics com formatius, mitjançant exercicis de kihon, kihon kumite, katas superiors, bunkai i diverses aplicacions dels katas bàsics, preparacions d´exàmens de canvi de grau etc.

Per a les activitats previstes a l´exterior tenim pensat fer petites excursions a Collserola, amb diferents jocs i gincames on els nens faran esport i es mantindran actius i animats. La platja, el Castell de Montjuic, el Parc de la Ciutadella o el Laberint d´Horta són altres llocs que visitarem durant el transcurs del Campus.

Recordeu que les places són limitades, podeu dur a terme l´inscripció a Recepció sempre abans del 9 de Juny. Es realitzarà una reunió informativa el Dimecres 4 de Juny per als pares i mares que hi estigueu interessats.
Estem molt il.lusionats i amb moltes ganes de poder contar amb els vostres fills per aquest event; després de 40 anys d´historia ja tocava que el Dojo Sant Gervasi tingues també un Campus d´Estiu com deu mana!
Att.
Lluís Escalona B.
Dojo Sant Gervasi.