dilluns, 26 de gener de 2015

WOW! Sortim al Blog de Bea Mamadedos!

Avui estem d´enhorabona! ens han fet una petita ressenya al fantàstic blog de la Bea Mamádedos, i ens sentim super orgullosos! En el blog trobareu informació super útil per a tots els pares i mares que teniu fills, amb anècdotes, apunts i consells que us ajudaran de ben segur.

En la nota en la qual sortim, es parla dels beneficis i virtuts que pot aportar als nostres fills la pràctica de les arts marcials tradicionals, més concretament el KARATE. Fins i tot ens han deixat escriure-hi una petita entrada!

"..-mami yo quiero hacer Karate..... Karate.... Karate!!!!!! (de donde ha sacado esta niña la idea de hacer Kárate.... porque papadedos deportista lo es... pero karateca va a ser que no... aunque dice que mata las moscas a "lo samurai" y alguna peli de espadachines han visto juntos).
Ni que decir tiene que nosotros hemos aprendido la lección..... todo y que sean unos "mocos" hemos de contar con su opinión a la hora de elegir la extraescolar que van a hacer, porque por un lado es parte de su tiempo libre y se lo han de pasar bien y por el otro porque así no tienes a un niño cansino que repite hasta la saciedad que no quiere ir a la extraescolar.
Ahora que la "churri" está metida de lleno en sus clases, y que ya hemos pasado a cinturón amarillo (un día de estos os cuento su experiencia examen exhibición, que da piara otro post) os diré que estoy encantada.... porque hace deporte, va contenta y quita, que con lo que corre por la calle, aprende un método de defensa personal a la vez que aprende disciplina, tolerancia y respeto y fomentan su desarrollo óseo y muscular..."

Us deixem l´enllaç per a tots aquells que vulgueu llegir-lo tot sencer! doneu-li una ullada! nosaltres hem trobat tot el Blog super interessant!

http://bea-mamadedos.blogspot.com.es/

Una abraçada!
c/ Buscarons 18 - Bcn
Tf.932112266
www.dojosantgervasi.comdimecres, 7 de gener de 2015

BENVINGUTS AL 2015! - L´ANY DEL DOJO SANT GERVASI

Donem entrada al 2015 i obrim novament les portes de l´Escola a tots els alumnes i amics que veniu a aprendre, practicar i entrenar alguna de les arts marcials que impartim!
Aquestes festes nadalenques s´ens han fet eternes! ens moríem de ganes d´obrir! Tenim tota una temporada per davant, preparada i muntada per a que seguiu aprenent i gaudint d´aquest apassionant món.

Aquesta nova temporada tindrem un començament ben carregat, amb exàmens de cinturons negres (1 i 2 Dan) per als adults i juvenils de Karate; canvis de graus també per als mes petits, campionats per als adults, etc.. Continuem apostant per arts marcials tradicionals com el KungFu Tanglangquan, les classes de Judo formatiu per als alevins i els infantils i la preparació d´una nova activitat més cardio per als adults que busqueu una mica més de canya! 

Aquestes festes ens han deixat un bon regust, i potser algun kilet de més!, no s´ens acut millor manera per cremar-los que al tatami suant i passant una bona estona!
Tenim grans projectes i esperances posades en el 2015, i volem compartir-les amb tu i fer-te´n partícip al 100%!  T´HI ESPEREM AMB MOLTES GANES!

Ara sí que sí.... A ENTRNENAR!!

______________________________
Tfn: 932112266
www.facebook.com/dojo.santgervasi
www.youtube.com/DojoSantGervasi
https://twitter.com/DojoSantGervasi
______________________________